Novice in obvestila


 
Prihajajoča prireditev
IGRE JZR

 

.1. IGRE JZR RATITOVEC - SEPTEMBER 2012

 

1. IGRE JZR RATITOVEC bodo organizirane prav vse vikende v mesecu septembru 2012.  Letos bomo igre v Javnem Zavodu Ratitovec organizirali prvič v sodelovanju s ŠD Ratitovec in v sodelovanju s posamezniki iz društev, ki so vodilna na svojem področju. Igre pomenijo močno povezovanje društev in posameznikov, ki delujejo na lokalnem športnem področju. Organizacijski odbor se bo prvič sestal v mesecu juliju in obravnaval razpored iger in določil delo posameznikov. Pričakujemo udeležbo društev in klubov, ki bodo z veseljem pristopili tako k pripravam, kot tudi k realizaciji tekmovanj in turnirjev. Igre se bodo odvijale na različnih prizoriščih in v raznovrstnih športih in družabno športnih dogodkih.

Na 1. Igre JZR Ratitovec bomo skušali poleg lokalnih društev in lokalnih tekmovalcev privabiti tudi klube, društva in tekmovalce izven naše občine. Sčasoma se bomo skušali z določenimi disciplinami vključiti v dogodke nacionalnega pomena. Vsekakor bomo skušali tudi povečevati popularnost dogodku in vključevati še dodatne športne panoge. Veseli bi bili, če prireditev postane tradicionalnega pomena, odprtega tipa, na katere bi z veseljem prihajali športniki iz različnih krajev!

Mesec september smo izbrali iz štirih razlogov:

•-          Šport je meseca septembra na najvišjem nivoju, pripravljenost športnikov je odlična in največji športni dogodki so že za nami

•-          Pričetek šole, konec dopustov, večja prisotnost športnikov

•-          V septembru praznujemo rojstni dan naših objektov in sicer otvoritve plavalnega bazena  izpred 37 let in športne dvorane pred 9 leti

•-          V mesecu septembru se športno rekreativno dogajanje nekoliko umiri. Z igrami želimo še za en mesec oživeli naš športni park in nekako povečati septembrski utrip v dvorani.

Igre so namenjene vsem starostnim skupinam, obema spoloma in tudi družinam. Večji poudarek vseeno dajemo mladim in otrokom, ki jih bomo vključevali v igre z svojimi disciplinami. V prihodnje želimo bolj vključiti tudi družine z orientacijskimi teki, kolesarjenji, igrami brez meja in podobno. Želimo si lahko še lepega vremena, ki pa pogojuje uspešnost organizacije določenih športnih disciplin.   

                                                                                                                                  Gregor Habjan                                                                                 direktor JZR

 

več v razdelku šport/igre jzr

 

ISKALNIK PO VSEBINI

PROJEKTI
ANKETA
OGLAŠEVANJE