Loading...

Novice

Po daljšem premoru odpiramo ...

Takoj po prvomajskih praznikih tudi v JZR odpiramo...

Tenis igrišče je odprto za uporabnike že od 23.4.2020. Od ponedeljka 4.5.2020 naprej se bo lahko igralo tudi ob lučeh. Vendar le do 22h. 

 

S ponedeljkom 4.5.2020 odpiramo teraso oz sladoledni vrt bifeja Bazen Železniki. Čaka vas kar 30 miz kar pomeni, da lahko sprejmemo naenkrat tudi do 60 gostov. Torej je za varnost poskrbljeno po vseh normativih. Vhod je možen le iz zadnje strani neposredno na teraso. Odprto imamo po našem letnem obratovalnem času in sicer od 9h zjutraj dalje in  vse dokler bodo razmere na terasi dopuščale normalne pogoje dela,  vendar le do 23h zvečer.

 

V torek 5.5.2020 odpiramo tudi vrata muzeja Železniki in trgovine TIC-a v muzeju. Vabimo posamezne goste in ne skupine, predvsem vabimo družine, ki si po dolgem času spet lahko ogledajo naš prelep muzej. Lahko pa seveda pridejo le po material oz. pripomočke za klekljanje, kakšen spominek ali pa po poslovno darilo oz darilo za koga od bližnjih. 

 

NE POZABITE IMETI PRI SEBI SVOJE ZAŠČITNE MASKE, SAJ JO BOSTE POTREBOVALI ZA VSTOP V NOTRANJOST, V PRIMERU PLAČIL S KARTICAMI ALI  V PRIMERU ODHODA V TOALETNE PROSTORE. MASKO PRAV TAKO RABITE ZA OGLED MUZEJA ALI NAKUPOVANJE V NAŠI TRGOVINICI.  obvestilo .pdfStrogo se držimo navodil NIJZja ki predpisuje smernice... 

gostinski lokali
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_gostinske_lokale_in_njihove_zaposlene_ob_epidemiji_novega_koronavirusa_01.pdf

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/gostinstvo_terase_in_vrtovi.pdf

Muzeji
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/muzeji.pdf

Tenis

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/uporaba_sportno_rekrativnih_povrsin_za_splet.pdf