Loading...

Marketing in oglasno trženje

MARKETING IN OGLASNO TRŽENJE

V JAVNEM ZAVODU RATITOVEC VAM NUDIMO naslednje možnosti oglaševanja:

- postavitev reklamnega panoja v Športni dvorani Železniki

- postavitev reklamne nalepke v Plavlnem bazenu Železniki

- postavitev blende na Športnem paku Dašnica

- postavitev blende na tenis igrišču ob terasi bazena v Železnikih

- jumbo reklama na oglasnem panoju ob glavni cesti 

* Če se oglašujete v Športni dvorani in Plavalnem bazenu vam prostor za oglaševanje na športnem parku in tenis igrišču omogočimo brezplačno.

*Če se oglašujete na dveh lokacijah in niste izbrali zgornje ugodnosti, vam omogočimo 30% popust pri omenjenih oglaševanjih.

Več si poglejte v MARKETINŠKIH POGOJIH

Primer POGODBE , ki jo v primeru dogovora sklenemo s partnerjem!

Sredstva od reklamiranja pogodbenih partnerjev bodo in so bila deloma porabljena za vzdrževanje objektov, ki so lokalnega interesa in so v upravljanju JZR (bazen, dvorana in muzej). Preostali del sredstev pa je namenjen ohranjanju ter osveževanju vsebin iz vseh naših področij (šport, kultura, mladina in turizem), ki so še kako pomembna za naše kraje in tudi bivanje v naši Občini.

Seveda ste lahko tudi donator , če bi ne želeli biti omenjeni. Vsa donatorska sredstva namenimo vedno področju katerega donator sam izbere! POGODBA

Če vas ponudba z naše strani zanima, nas prosim obvestite na info@jzr.si in se vam bomo z veseljem odzvali! Vedno smo pa tudi dostopni za pogovor in kakšen dodaten dogovor, kompenzacijo ali kakšno podobno storitev!

Hvala vam! 

Oglaševanje izven JZR: 

Oglasni pano - jumbo površine